Pagina's

Verhuur

Wij verhuren ons gebouw "Prinses Irene" voor feesten en partijen. Het gebouw beschikt over één keuken en een zaal van 9 bij 11 meter. Het wordt alleen verhuur op vrijdagen en zaterdag van 18:00 tot uiterlijk 00:00.

Voor verhuuraanvragen kunt u het beste contact opnemen met info @ zwijger . nl of via dhr. Hartog op 06 12 07 28 86.

De beschikbaarheid van ons gebouw vindt u in onderstaande kalender.

Kameleons

Wij houden elke twee weken op zaterdag opkomst van 10:00 tot 12:00.

 

Hallo, welkom op de pagina van de kameleons van de Willem de Zwijgergroep.uitgesneden insigne kameleon

Wij zijn het nieuwste onderdeel van de groep. Deze speltak is net gestart speciaal voor kinderen die in de reguliere groepen moeilijk kunnen meekomen.
(kinderen met bijvoorbeeld autisme, adhd, gedragsproblematiek). Wij bieden een gevarieerd, aangepast spelaanbod voor jongens en meisjes in de leeftijd van
6 t/m 12 jaar. Deze kleinschalige groep geeft de kinderen ruimte om plezier te maken, te leren, samen te spelen, samen te werken en te ontwikkelen in hun sociale vaardigheden.

Activiteiten in de buitenlucht staan regelmatig centraal in onze activiteiten. Bij een opkomst op de zaterdagochtend doen we veel leuke dingen. We luisteren naar verhalen, knutselen met elkaar of spelen spelletjes in en om het groepshuis. We hopen dat jullie nu wat meer weten over onze kameleongroep. Lijkt dit jou wel leuk? Kom dan eens langs en speel met ons mee! Uiteraard mag je ook gewoon komen kijken. En je ouders mogen blijven als je dat fijn vindt.

 

Vraag 7

Hoe heet de techniek die onze roverscouts gebruiken om klimrekken te bouwen?

Vraag 8

Hoe heet het onderdeel waarin de jongste kinderen (vanaf 5 jaar) met scouting beginnen?

Vraag 6

Museum Vlaardingen – 5000 jaar leven in de delta

In Museum Vlaardingen beleeft u 5000 jaar leven in de delta van Rijn en Maas en maakt u kennis met de levens van Vlaardingers en andere deltabewoners. U ziet hoe zij overleven in de delta, met het water dat geeft en neemt. De ‘Krabbeplasman’ uit prehistorische tijden, de in een boomstamkist begraven immigrant en graaf Dirk III uit de Middeleeuwen, reder Abraham van der Linden en zijn vrouw Agneta van Reeuwijk uit de 18e eeuw, de zeeman Jan Pet; allemaal vertellen zij in het museum hun verhaal en daarmee het verhaal van 5000 jaar leven in de delta. Hiervoor heeft het museum een topcollectie, waaronder een boomstamkano, Middeleeuwse grafkisten, scheepsmodellen, gereedschap, schilderijen, prenten, kleding en nog veel meer.

Hoe heette dit museum voor de grote verbouwing?