Wij houden elke twee weken op zaterdag opkomst van 10:00 tot 12:00.

 

Hallo, welkom op de pagina van de kameleons van de Willem de Zwijgergroep.uitgesneden insigne kameleon

Wij zijn het nieuwste onderdeel van de groep. Deze speltak is net gestart speciaal voor kinderen die in de reguliere groepen moeilijk kunnen meekomen.
(kinderen met bijvoorbeeld autisme, adhd, gedragsproblematiek). Wij bieden een gevarieerd, aangepast spelaanbod voor jongens en meisjes in de leeftijd van
6 t/m 12 jaar. Deze kleinschalige groep geeft de kinderen ruimte om plezier te maken, te leren, samen te spelen, samen te werken en te ontwikkelen in hun sociale vaardigheden.

Activiteiten in de buitenlucht staan regelmatig centraal in onze activiteiten. Bij een opkomst op de zaterdagochtend doen we veel leuke dingen. We luisteren naar verhalen, knutselen met elkaar of spelen spelletjes in en om het groepshuis. We hopen dat jullie nu wat meer weten over onze kameleongroep. Lijkt dit jou wel leuk? Kom dan eens langs en speel met ons mee! Uiteraard mag je ook gewoon komen kijken. En je ouders mogen blijven als je dat fijn vindt.

 

Leiding gezocht!


Met meer leiding kunnen we meer kinderen laten genieten van het Scoutingspel! Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt een vrijwilligersklus als leiding op te pakken? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

Bekijk ook eens de vacature op de vacaturebank van KLiK Vlaardingen.

Inloggen