Verhuur

Groepshuis

Ons groepshuis: “De Dillenburg”, is een multifunctioneel, klimaatneutraal gebouw (2021), gelegen op Scoutcentrum Vlaardingen, tezamen met drie andere groepshuizen, tussen natuur- en recreatiegebied de Broekpolder (met o.a. het Klauterwoud) en de Vlaardingervaart, die aansluiting heeft met het Delfland. Naast het groepshuis is een fietsenstalling, aan de voorzijde van het Scoutcentrum is de parkeerplaats.

Het Scoutcentrum zelf is alleen voor laden/lossen toegankelijk (STAPVOETS RIJDEN i.v.m. veiligheid) Op zaterdag is tussen 09.00u en 17.30u de toegangspoort gesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Het gebouw heeft op de begane grond 3 lokalen (ca 50m²) waarvan er twee samengevoegd kunnen worden tot 1 groot lokaal (ca 100m²), waar de keuken op aansluit. Deze is voorzien van ruim fornuis met oven, koel/vriescombinatie en magnetron, afwassen gaat bij ons met de hand (dubbele spoelbak). Tevens zijn op de begane grond onze sanitaire voorzieningen (2x toilet, 2x douche en een wasgelegenheid) in de centrale hal bevind zich het MIVA toilet en douche. De ruimtes op de etage worden niet verhuurd.

Tijdens het gebruik kunt u beschikken over: ca 65 klapstoelen, 5 vaste tafels en nog 5 tafelbladen op schragen, deze zitten bij de prijs in.

Ons gebouw is te huur voor diverse gelegenheden (o.a. voor Scouting, Scholen, Besturen en Verenigingen), zoals hieronder vermeld staat. Neem voor meer informatie contact met ons op via beheer@zwijger.nl.

Kampen en weekenden

Ons gebouw “De Dillenburg” is uitermate geschikt voor zomerkampen. Wij verhuren ons clubhuis niet tijdens onze eigen opkomsten in de weekenden

​Vergaderingen, training & teambuilding

Ons gebouw en omliggende veld is uitermate geschikt als locatie voor vergaderingen, training, teambuilding of presentatie (Alleen gebouw en terrein, geen catering).

Momenteel zijn alleen de maandagavond, woensdagavond en zondag (08.00 – 18:00) beschikbaar.

Vaste huur

Wil je ons gebouw huren voor een langere periode op een vaste dag? Ook dat is mogelijk. Wij gaan graag met elkaar in gesprek met wat er allemaal mogelijk is.

Momenteel zijn alleen de maandagavond, woensdagavond en zondag (08.00 – 18:00) beschikbaar.

Extra

Tijdens de huur van het gebouw is er ook de mogelijkheid om statafels 3,- per stuk
(max 6 stuks) en kamptafels/banken 7,50 per set bij te huren (intern).

Het materiaaldepot van Regio Maasdelta zit ook op het Scoutcentrum. Daar zijn allerhande middelen te huren: o.a. sport- en spelmateriaal, tenten, keukengerei, geluidsapparatuur, etc. (extern).